Υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια μεγάλη σειρά από υπηρεσίες που αφορούν την οικοδομή και τις οικοδομικές εργασίες Αθήνα. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως επίσης για οικίες και καταστήματα. Αναλαμβάνουμε μια οικοδομή από το μηδέν ως κατασκευαστική και σας την παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι, χάρη στις ικανότητες των αρχιτεκτόνων μας, καθώς και τους εργολάβους μας.

υπηρεσίες

Ελαιοχρωματισμοί

Όταν αναλαμβάνουμε να βάψουμε το χώρο του πελάτη μας, αντιλαμβανόμαστε την απαίτησή του για ένα χώρο βαμμένο με τα χρώματα και την τεχνοτροπία που θέλει. Έτσι εκπαιδευόμαστε διαρκώς στη χρήση των σύγχρονων υλικών και στην τεχνική τους εφαρμογή. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα των νέων υλικών και ενημερωνόμαστε για την αποτελεσματικότητά τους.

Δείτε περισσότερα

υπηρεσίες

Μονώσεις

Μιλώντας για μονώσεις, να τονίσουμε ότι το ”Άλφα” και το ”Ωμέγα” της ενεργειακής επάρκειας και της απόλυτης στεγανότητας είναι η σωστή μόνωση.

Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο στη χρήση των τελευταίας τεχνολογίας υλικών μόνωσης για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Προσφέρουμε απόλυτη στεγανότητα σε πισίνες, δεξαμενές (νερού, λαδιού, πετρελαίου), λεκάνες, ταράτσες, εσωτερικούς και εξωτερικούς κήπους. Προσφέρουμε υψηλή θερμομόνωση σε τοίχους, δάπεδα, οροφές, ανοίγματα, κουφώματα και σκεπές.

Δείτε περισσότερα

υπηρεσίες

Κατασκευαστικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε κάθε είδους επισκευαστική εργασία μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Εσωτερικές και εξωτερικές επισκευαστικές εργασίες, οικοδομικές εργασίες με εγγύηση. Το συνεργείο μας έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε μερεμέτια που αφορούν κτισίματα, γκρεμίσματα, σοβατίσματα, επισκευές φθορών, ρωγμών και σπασιμάτων. Top κατασκευαστικές εργασίες και οικοδομικές εργασίες!

Δείτε περισσότερα

πισινα

Πισίνες Athens Spiti

Κατασκευές και Ανακαινίσεις Πισίνας: Οι πισίνες Athens Spiti κοσμούν πολλές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media!

Η πισίνα είναι πολυτέλεια.

Αλλά είναι και απόλαυση. Και ομορφιά.

Εκτός από τη λειτουργικότητά της, αναβαθμίζει την ποιότητα του σπιτιού σας, του ξενοδοχείου σας ή του κτιρίου σας. Το συνεργείο μας είναι έμπειρο στην κατασκευή, αλλά και στην ανακατασκευή πισίνων.

Σας παρέχουμε τρεις βασικές δυνατότητες κατασκευής πισίνας, ανάλογα με την προτίμηση και την οικονομική σας επένδυση.

Δείτε περισσότερα

υπηρεσίες Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Το σημαντικό είναι η ποιότητα της ανακαίνισης. Εμείς σαν εταιρεία ανακαίνισης, διαθέτουμε το κατάλληλο συνεργείο και συνεργαζόμαστε με τα κατάλληλα άτομα, για την πραγματοποίηση της ιδανικής ανακαίνισης. Ερχόμαστε στο χώρο σας, παρατηρούμε την κατάστασή του, μας ενημερώνετε για την τελική διαμόρφωση που επιθυμείτε κι εμείς σας προτείνουμε το ιδανικό πακέτο λύσης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε ανακαινίσεις και αυτού του είδους υπηρεσίες γνωρίζουμε να μετατρέπουμε ένα χώρο από φαινομενικά χαμηλής αξίας σε πολυτελή και ποιοτικό.

Δείτε περισσότερα

υπηρεσίες

Μερεμέτια

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε μερεμέτια που αφορούν κτισίματα, γκρεμίσματα, σοβατίσματα, επισκευές φθορών, ρωγμών και σπασιμάτων.

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το σπίτι ή το κτίριό σας, έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να το βελτιώσουμε, αλλά να το επιδιορθώσουμε πλήρως, με την εγγύηση και της κατασκευαστικής Mykonos Services.

Επισκευάζουμε τοίχους, έργα , ταβάνια, πατώματα. Φτιάχνουμε κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες. Τοποθετούμε γυψοσανίδες, ρολά, παντζούρια, πλακάκια και κάνουμε ανακαινίσεις Αθήνα.

Καλέστε μας!