Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις Αθήνα – Ανακαινίσεις Σπιτιών, Καταστημάτων

ανακαινισεις-αθηνα

Καθώς στη σύγχρονη Ελλάδα η κατασκευή νέων κατοικιών έχει περιοριστεί, ο τομέας στις ανακαινίσεις Αθήνα έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και στη Μύκονο με υπηρεσίες. Η ανακαίνιση πλέον έχει αποκτήσει διπλό ρόλο. Τόσο την ανανέωση όσο και την επένδυση. Κάποιος που σκέφτεται με πληρότητα οφείλει να την αντιλαμβάνεται και με τις δύο έννοιες. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στο interior design και διακόσμηση χώρου και είμαστε γνωστοί για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά μας. Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε ανακαινίσεις Airbnb, ξενοδοχείων, έτσι ώστε να η ανακαίνιση να αποτελέσει επιτυχημένη επένδυση.

Ανακαινίσεις Αθήνα – Ανακαινίστε το Άμεσα και Ιδανικά

Η ανακαίνιση ενός πεπαλαιωμένου σπιτιού είναι πάντοτε αναγκαία. Η φθορά του χρόνου είναι αναπόδραστη και μόνο μια πραγματικά σωστή ανακαίνιση μπορεί να ανανεώσει το χώρο σας. Πολλές φορές όμως ακόμα κι αν μια ανακαίνιση δεν είναι απαραίτητα αναγκαία, εφόσον γίνει σωστά, προσδίδει σημαντική υπεραξία στο χώρο σας. Μια καλή ανακαίνιση με προσοχή στις λεπτομέρειες, αναβαθμίζει την αξία του σπιτιού σας. Έτσι αυξάνει ταυτόχρονα τόσο το επίπεδο της αισθητικής σας, όσο και την πραγματική αξία του σπιτιού σας. Αυτό έχει πρακτικό όφελος για εσάς και θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας, είτε μένετε στο σπίτι σας, είτε αποφασίσετε να το πουλήσετε ή ενοικιάσετε.

-> Ανακαίνιση Airbnb

-> Ανακαίνιση Κουζίνας

-> Ανακαίνιση Μπάνιου

-> Ανακαίνιση Οικίας

-> Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

-> Renovations

Ανακαινίσεις Μπάνιου 2021

ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις μπάνιου

Μάλιστα, σε συνεργασία με γνωστούς κατασκευαστικούς οίκους, αναλαμβάνουμε την πλήρη αναδιαμόρφωση οποιουδήποτε χώρου εσωτερικού ή εξωτερικού. Όλα αυτά υπό την έμπειρη καθοδήγηση του τμήματος interior design που είναι υπεύθυνο για την πραγματική μεταμόρφωση ενός χώρου με βάση τις ανάγκες σας.

ανακαινιση

Η εταιρεία Athens Spiti με μεγάλη εμπειρία, στο χώρο της κατασκευής και στις ανακαινίσεις Αθήνα, σάς προτείνει ένα μεγάλο εύρος επιλογών για δυνατότητες μεταμόρφωσης του χώρου σας. Ανακαινίζουμε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, βιτρίνες καταστημάτων, βίλες και ξενοδοχεία.

Ανακαινίσεις Σπιτιών 2019-2021 Αθήνα

ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών

Ανακαινίζουμε ακόμα και εξειδικευμένους χώρους στην οικία σας. Το μπάνιο, η κουζίνα, το σαλόνι σας, θα μεταμορφωθούν θεαματικά μετά την ανακαίνισή μας.

ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα

Interior Design – Διακόσμηση Χώρου

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές με ιδιαίτερες περγαμηνές στον τομέα των ανακαινίσεων Αθήνα, ακόμη και με ζωγράφους. Σας προτείνουμε το σχέδιο της ανακαίνισης που αναδεικνύει τον χώρο σας, την καλύτερη διακόσμηση χώρου. Στη συνέχεια, το τροποποιούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αισθητική σας.

Μάλιστα, για τους λάτρεις της τέχνης, έχουμε συνεργασία με γνωστούς ζωγράφους για το τμήμα interior design. Κρυφοί φωτισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες και ανακαίνιση μπάνιου είναι συχνά μέρος των εργασιών μας. Φυσικά αναλαμβάνουμε και γυφοσανίδες και ψευδοροφές. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αρκετές ξυλουργικές εργασίες, τοποθέτηση κουζίνας ή ντουλάπας και όχι μόνο.

Κατασκευάζουμε και συντηρούμε έπιπλα, βιβλιοθήκες, κρεβατοκάμαρες. Αν χρειάζεστε κουφώματα αλουμινίου ή άλλου είδους κατασκευές, τότε μπορείτε να μας καλέσετε για ραντεβού. Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια από τις υπηρεσίες που μας ζητάνε συχνά οι πελάτες μας. Είτε επιθυμείτε κάποιο νεοκλασικό και μοντέρνο στυλ είτε κάτι άλλο, τότε εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε. Μπορείτε να μας καλέσετε για προσφορά για τοποθέτηση πλακιδίων, μπανιέρας και νιπτήρα. Ακόμη, κι αν χρειάζεστε ένα απλό βάψιμο, εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιού – Ονειρεμένα Σπίτια

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους διακοσμητές και interior designers, καθώς και με την εταιρεία Resaikos που φημίζεται για τα ιταλικά της έπιπλα. Υπάρχει η δυνατότητα να καλύψουμε κάθε μπάτζετ. Το τονίζουμε αυτό στον εκάστοτε πελάτη μας! Κάποιοι ειδικεύονται στη σχεδίαση επίπλων και αρχιτεκτονικής για το χώρο σας. Άλλοι εφαρμόζουν με τον καλύτερο τρόπο κάποιο minimal style ή κάτι σε μπαρόκ. Κλείστε ραντεβού με έναν από τους εκπροσώπους μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στο τέλος, καταλήγουμε στο σχέδιο της ανακαίνισης των ονείρων σας, μια και είμαστε έμπειροι πάνω στις κατασκευαστικές εργασίες Αθήνα!

ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα

Προσωπικό Γυμναστήριο – Διακόσμηση Σπιτιού

Όσον αφορά την ανακαίνιση σπιτιών, τη διακόσμηση χώρου και το interior design, σας έχουμε μια ακόμη έκπληξη. Σε συνεργασία με μεγάλη αλυσίδα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο να μετατρέψετε κάποιο από τα δωμάτια σας, σε προσωπικό γυμναστήριο. Έτσι, θα γυμνάζεστε, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε μακριά από την οικία σας. Μετά το σχέδιο της ανακαίνισης μπαίνει σε εφαρμογή και υλοποιείται από τα αποτελεσματικά συνεργεία μας. Μάλιστα, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για έργα τέχνης ή να υπογραμμίσουμε ότι συνεργαζόμαστε με κορυφαίους interior designers, ακόμη και με έμπορους έργων τέχνης και κοσμήματα. Οι έμπειροι και σχολαστικοί τεχνίτες μας στις οικοδομικές εργασίες Αθήνα προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι ασχολούμαστε και με μελέτες για φωτοβολταϊκά έργα. Σε AutoCAD και Pvsyst. Επίσης, παρέχουμε συμβουλές για κατασκευή φωτοβολταϊκού. Συνεργασία για παροχή εξοπλισμού για φωτοβολταϊκά και υπόσταθμο φωτοβολταϊκού. Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνοτροπίες, βελτιώνουμε κάθε υπάρχουσα κακοτεχνία και δίνουμε έμφαση στο ολοκληρωμένο και άρτιο αποτέλεσμα πάνω στις εργασίες. Διαβάστε τις μαρτυρίες πελατών που μας επέλεξαν.

ανακαινισεις-αθηνα

Ανακαινίσεις Βαψίματα Γυψοσανίδες

ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα ανακαινισεις-αθηνα

Ξυλουργικές Εργασίες

ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες ξυλουργικες εργασιες