Μονώσεις

Μονώσεις Αθήνα – Θερμομόνωση – Στεγανοποίηση Ταράτσας

Μονώσεις

Η σύγχρονη αντίληψη ως προς τις μονώσεις Αθήνα στις κτιριακές κατασκευές είναι η επίτευξη της ενεργειακής αυτάρκειας των νέων κτιρίων. Ο στόχος είναι πλέον τα κτίρια να μπορούν να παράγουν αυτόνομα την ενέργεια που καταναλώνουν. Ένας βασικός σταθμός στην επιτυχία αυτού του σχεδίου είναι η αναβάθμιση της μονωτικής ικανότητας των κτιρίων.

Η σωστή μόνωση του κτιρίου προσανατολίζεται σε τρία επίπεδα.

Μονώσεις

Η σωστή μόνωση του κτιρίου είναι μια επένδυση που θα έχει μακροχρόνιο όφελος. Οι δαπάνες για θέρμανση και ψύξη μειώνονται δραστικά με μια καλή μόνωση με αποτέλεσμα η απόσβεση του αρχικού κόστους επένδυση να είναι αρκετά σύντομη. Η στεγανοποίηση της ταράτσας και των εξωτερικών επιφανειών προστατεύει από τη φθορά που προκαλεί η υγρασία και οι κλιματικές συνθήκες. Το ζητούμενο είναι ο χώρος εντός του κτιρίου να είναι ανεπηρέαστος από το εξωτερικό περιβάλλον και ευχάριστος για τον ένοικο.

Μονώσεις Αττική – Υδρομόνωση Υπηρεσίες

Για να πετύχουμε την ιδανική μόνωση ενός κτιρίου χρειάζεται να κινηθούμε σε τρεις κύριες κατευθύνσεις:

Μονώσεις

Η εταιρεία μας έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόνωσης κατασκευαστικές εργασίες στη Μύκονο, αλλά και στις οικοδομικές εργασίες Αθήνα. Διαθέτει ικανότατα συνεργεία με επίλεκτους τεχνίτες. Χειριζόμαστε τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία κατασκευής της ιδανικής μόνωσης. Επειδή η μόνωση σας είναι η ασφάλεια σας, εμείς είμαστε τόσο σίγουρα για το αποτέλεσμα στις Υπηρεσίες και φυσικά τις οικοδομικές εργασίες, που εγγυόμαστε για αυτό. Όταν είστε έτοιμοι για μόνωση ή ανακαινίσεις Αθήνα, απλά καλέστε μας για προσφορά.