Κριτικές

είπαν για εμάς

Πολύ καλοί επαγγελματίες. Η δουλειά τους μας ικανοποίησε πολύ. Ωραίο αποτέλεσμα και με καθαριότητα. Συστήνω την Athens Spiti ανεπιφύλακτα!

Ιωάννα Χαλκιά

Η συνεργασία μου με την Athens Spiti ήταν εξαιρετική. Συμφωνήσαμε στο χρονοδιάγραμμα και στις εργασίες καθώς επίσης έκαναν και κάποια επιπλέον μερεμέτια. Ικανοποιημένος από την εργασία και τη συμπεριφορά τους. Θα είναι απο τις πρώτες επιλογές μου για μελλοντικές εργασίες. Σας ευχαριστώ.

Μίλτος Αρχοντόπουλος

Εξαιρετικοί τεχνίτες, καθαροί στη δουλειά τους (καθάρισαν και σφουγγάρισαν το χώρο), γρήγοροι και οικονομικοί στην ανακαίνιση. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δήμητρα Καλλιοπούλου

Πολύ καλοί και ευγενικοί, επίσης, γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Ήταν πολύ συνεργάσιμοι και η εμπειρία μαζί τους ήταν ευχάριστη. Σίγουρα τους προτείνω.

Λεωνίδας Βισονάκος

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με την Athens Spiti. Επαγγελματίες τεχίτες που ξέρουν πώς να εργαστούν αλλά και να συμπεριφερθούν. Όλα έγιναν, όπως συμφωνήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, είχα ακούσει για αυτούς από το Mykonos Services.

Μαίρη Ανενδότου

Όλα ήταν τέλεια από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι το τέλος που παραδόθηκε η δουλειά. Τέλειο βάψιμο, διαλεγμένα υλικά, επαγγελματική δουλειά και ένας καθαρός χώρος. Ναι.. τους προτείνω.

Μιχάλης Μαυρογιάννης

Καλέστε μας!