Έργα στην Αθήνα

Επειδή τα λόγια εύκολα λέγονται, αλλά με τα λόγια ούτε παλάτια χτίζονται, ούτε σπίτια ανακαινίζονται, ούτε προβλήματα διορθώνονται, θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να αφήσουμε τα έργα μας στην Αθήνα να μιλήσουν μόνα τους.

Αρχιτέκτονες στην Αθήνα – Εργολάβοι, Πολιτικοί Μηχανικοί

Το συνεργείο μας, όπως και οι εργολάβοι μας είναι έμπειροι πάνω στις κατασκευαστικές εργασίες Αθήνα. Να τονίσουμε ότι έχουμε την τιμή να έχουμε συνεργασία με αρχιτέκτονες που έχουν σπουδές και βραβεία από αγγλικά πανεπιστήμια του Λονδίνου. Πιο ειδικά, η επένδυση, πάνω στην ταλαντούχα Ασημίνα Τσάκωνα και το Νίκο Τσάκωνα, δείχνει σίγουρη επιλογή. Άλλωστε η Ασημίνα Τσάκωνα είχε συμμετοχή σε Διαγωνισμό De Montfort University και διάκριση Καινοτόμου Σχεδιασμού. Ακόμη, η Ασημίνα Τσάκωνα είναι η ιδρύτρια και Διευθύντρια της εταιρείας καινοτόμου σχεδιασμού AGT Design London. Ο Νίκος Τσάκωνας με σπουδαία καριέρα, ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και μελέτη, ενώ έχει εξειδίκευση και μελέτη στην αρχιτεκτονική διαστήματος.

Μελέτες και Άδειες Αρχιτεκτονικές Athens Spiti

Είναι ολοφάνερο ότι οι πολιτικοί μηχανικοί μας μπορούν να εφαρμόσουν τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας και της αισθητικής πάνω στο οικόπεδο ή κτίριο σας. Σύντομα, θα δείτε πολλά έργα στην Αθήνα που θα ξεχωρίζουν. Στις άλλες σελίδες του Athens Spiti και της Mykonos Services, μπορείτε να δείτε περισσότερα πάνω σε κατασκευαστικές δουλειές, εργολαβίες και μελέτες. Για ραντεβού, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6986853298. Αναλαμβάνουμε μελέτες, άδειες, νομιμοποιήσεις. Αρχιτεκτονική μελέτη, μελέτη θερμομόνωσης, στατική μελέτη, μελέτη εγκαταστάσεων ύδρευσης, μελέτη εγκατάστασης θέρμανσης και μελέτη εγκατάστασης κλιματισμού είναι κάποιες από τις μελέτες που αναλαμβάνει το αρχιτεκτονικό γραφείο στην Κηφισιά. Ταυτόχρονα, αν χρειάζεστε μελέτη φυσικού αερίου για την περιοχή σας ή μελέτη ενεργειακής απόδοσης ΚΕΝΑΚ, μελέτη χρονικού προγραμματισμού, τότε σας υπογραμμίζουμε ότι αναλαμβάνουμε να τελειοποιούμε ό, τι αναλαμβάνουμε στα χρονογράμματα που υπογράφουμε. Έτσι, λοιπόν, παραθέτουμε μερικό οπτικό υλικό (φωτογραφίες) services στο site Athens spiti εργασίες μας, από δουλειές και εργασίες μας πάνω σε ανακαινίσεις σπιτιού που έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει.

Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Μονώσεις

Μονώσεις

κατασκευαστικές εργασίες

Κατασκευαστικές Εργασίες

πισινα

Πισίνες

ανακαινιση οικοδομής

Ανακαινίσεις

μερεμετια

Μερεμέτια

Καλέστε μας!