Interior Design

Η εταιρεία Athens Spiti με χαρά σας ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους interior designers της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης.

Γιώργος Τραβασάρος

Interior Design με Στυλ

ανακαινισεις-αθηνα

Ο λόγος για το Γιώργο Τραβασάρο που με τη δημιουργικότητά του, την καλλιτεχνική του ματιά, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του έχει καταφέρει οτιδήποτε φέρει την υπογραφή του, να έχει χαρακτήρα.

Έχοντας συγκεντρώσει γνώση και εμπειρία πολλών ετών, αποτελεί το πρόσωπο – κλειδί για την υλοποίηση οποιουδήποτε concept τού ανατεθεί.

Ο κύριος Τραβασάρος αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή πολλών μεγάλων επιχειρηματιών, επωνύμων και διαφόρων ομίλων που επιθυμούν ένα απόλυτα άρτιο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος μπορεί να μεταμορφώσει τον οποιοδήποτε χώρο, σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής με σαφή ταυτότητα και μοναδικό χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το μπάτζετ που διαθέτετε. Η εμπειρία του στο χώρο του interior design και η γνώση του για τις πρώτες ύλες του επιτρέπουν ακόμη και με ένα “συνετό” κεφάλαιο να δημιουργήσει ένα μοναδικά καλαίσθητο και πολυτελή χώρο.

Η ομάδα του Athens Spiti είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε πολύ ευτυχισμένους πολλούς από εσάς!

Interior Design – Διαμόρφωση Χώρου

Το interior design είναι ένας συνδυασμός της τέχνης και της επιστημονικής μελέτης της δομής ενός χώρου.

Στόχο έχει εκτός από το να διαμορφώσουμε ένα λειτουργικό χώρο, αυτός να έχει και το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα ειδικών συνεργατών που θα μελετήσουν σφαιρικά το χώρο σας.

Θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα ικανοποιήσουν το προσωπικό σας γούστο.

Έτσι θα σας προσφέρουν τις ιδανικές προτάσεις για το χώρο σας με κύριο γνώμονα να αποδώσουν το πιο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, την καλύτερη ποιότητα υλικών και τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου που διαθέτετε.

Interior Designers – Αναδιαμόρφωση Εσωτερικών Χώρων

Η ομάδα ειδικών μας στη Μύκονο και στην Αθήνα θα εξετάσει το concept σας αναλυτικά και θα βρει για εσάς το καταλληλότερο λειτουργικό σχέδιο, για να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Οι designers μας με το έμπειρο μάτι τους είναι σε θέση να δημιουργήσουν εικόνες φανταστικές, όπως αυτές που έχετε δει στα περιοδικά. Πλέον, ζητώντας τη συμβουλή κάποιου specialist, βαρετές εικόνες και χρώματα θα φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Άλλωστε, πολλοί επώνυμοι ήδη μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια.

Δίνουμε έμφαση στη λειτουργικότητα του χώρου, στη σωστή εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που αυτός μας παρέχει.

Εστιάζουμε στις λεπτομέρειες, όπως ο φωτισμός, η καλή ακουστική που έχουν να κάνουν με τις θέσεις των κουφωμάτων στο χώρο. Συνδυάζουμε κατάλληλα τα χρώματα και τα έπιπλα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Interior Designers Αθήνα – Διαμόρφωση Εσωτερικών Χώρων

Ακόμη έχουμε μελετήσει την επιρροή των χρωμάτων στην ψυχολογία και το πώς η σωστή τους χρήση μπορεί πέραν του να απογειώσει αισθητικά ένα χώρο, παράλληλα να έχει και θετική επιρροή στην ψυχολογία σας.

Η ομάδα των ειδικών μας έχει ενδελεχή γνώση της ιστορίας της τέχνης και όλων των ρευμάτων της αρχιτεκτονικής.

Custom Design – Exclusive Services

Αυτό μας παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να καλύψουμε ακόμη και τα πιο απαιτητικά και εξειδικευμένα αιτήματα των πελατών μας.

Επίσης, παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής custom επίπλων, ειδικές προσφορές σε λευκά είδη!

Ο στόχος μας στις ανακαινίσεις και την αναδιαμόρφωση χώρου είναι να αποδώσουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Στοχεύουμε να δημιουργούμε χώρους με προσωπικό χαρακτήρα και την εγγύηση ποιότητα της Athens Spiti.

Ραντεβού για Αναδιαμόρφωση Χώρου – Αναβάθμιση Επαγγελματικών Χώρων

Κλείστε σήμερα ραντεβού με τον ειδικό μας στην ανακαίνιση κι εμείς θα αποδώσουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Είναι γεγονός ότι όλα τα σπίτια μπορούν να αναβαθμιστούν με τις κατάλληλες ταπετσαρίες και τη σωστή επιλογή επίπλων.

Έχουμε δει βίλες με πισίνα που υστερούν στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου, μια και δεν επέλεξαν κάποιον top interior designer.

Είμαστε εδώ, ώστε να κάνουμε τον κόσμο σας καλύτερο και πιο όμορφο.

Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design Interior Design


Lilian Milo

‘Εργα Τέχνης – Πίνακες Ζωγραφικής

Στην Athens Spiti συνεργαζόμαστε με τους πιο εκλεκτούς ζωγράφους και δημιουργούς τέχνης. Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε τους πίνακες της περίφημης ζωγράφου Lilian Milo.

Η καλλιτέχνης σχετικά με τα έργα της αναφέρει:

Υπάρχει η διαυγής επιθυμία, της προσέγγισης του θέματος του ευρύτερου χώρου, “αστικό τοπίο” με τρόπο σχηματικό, σημειωτικό, χρωματικό και απόδοση της τελικής εικόνας, ως μια κατάσταση που έχει αποδομηθεί και δομηθεί ξανά εκ νέου.

Σημαντικοί στόχοι είναι η ακεραιότητα της σύνθεσης, χρησιμοποιώντας πλαστικά δομικά στοιχεία και τεκμηριωμένη ανάπτυξη του θέματος, α) με διαύγεια των σχέσεων, μεθόδου απόδοσης της τάξης β) συνοχή στη στρατηγική σύνταξης της εικαστικής πρότασης γ) ισορροπία, ποσοτικών και πληθυκών σχέσεων που οδηγούν στην κορύφωση.

Προοπτική, σημειολογική αναπαράσταση του χώρου, στοιχεία εξπρεσιονισμού μορφοποιούνται, σε γραμμικές ποιότητες και ποσότητες σημείων και χρωματικών επιπέδων, αποδίδοντας και προσδίδοντας τη μέθοδο απόδοσης της τάξης, και την αίτια τοποθέτησης των δομικών στοιχείων στη θέση που είναι.

Η χρήση προοπτικής, στη χωροταξική ανάπλαση της πραγματικότητας, κάποιες φορές παραμένει, και συνεχίζεται σε σύνθεση σημείων, γραμμών, χρώματος, που μορφοποιούν και συμβάλλουν στην αίσθηση σαφήνειας και τάξης.

Η συνοχή αποτελεί τον τρόπο που συντάσσω την εικαστική μου πρόταση, μέσω της ενότητας των στοιχείων που επαναλαμβάνονται και δημιουργούν μια ρυθμική συχνότητα, συνύπαρξης και ανάπτυξης.

Η λογική οργάνωση και λειτουργία των δομικών στοιχείων παραπέμπουν στη μελέτη των σχέσεων της δομής της σύνθεσης, των άλλοτε αρμονικών, άλλοτε συγκρουσιακών σχηματισμών με στόχο τη δημιουργία μιας νέας κατάστασης, εικόνας, που κυριαρχεί η τακτοποίηση, η σαφήνεια, και η οικονομία των μέσων.

Η αυστηρότητα στη δομή της σύνθεσης, η μέθοδος συνύπαρξης και δημιουργίας των σχέσεων των δομικών στοιχείων, και οι κανόνες ισορροπίας και οικονομίας, είναι αυτά τα περιστασιακά στοιχεία, διαφορετικά, αναλόγως της εφαρμοζόμενης πειθαρχίας, που ο συνδυασμός τους αποδιδει την υφολογική ταυτότητα του έργου μου.

Ποιοτικές σχέσεις των πλαστικών στοιχείων κορυφώνουν την προβολή του θέματος με σημειολογικές συνυπάρξεις, υπολογισμένη σχέση συστατικών χρωμάτων, γεωμετρική δόμηση του θέματος και τοποθέτηση των σχημάτων ως αυτονομιστές και ρυθμιστές της ισορροπίας.

Επιλέγω οπτικά στοιχεία τα οποία μέσα στην πληρότητα τους μορφοποιούνται σε μια ζωντανή οργάνωση σχημάτων, σύνθεσης, απόχρωσης, ποιότητας, δόμησης, έτσι ώστε το κάθε τμήμα να βρει την οριστική του σχέση με τα άλλα.

Γενικά κυριαρχεί μια λογική οργάνωση, υποψία νατουραλιστικής διάθεσης που αντανακλά έντονα την αντίταξη, αλλά και συνύπαρξη των δυο αυτών προσπαθειών στην δημιουργία έκφρασης ορατού αισθητικού αποτελέσματος, αλλά και μια επιτακτική έκκληση στο συναίσθημα. Είναι δύο πραγματικότητες που συγκρούονται και αποδίδουν αποτέλεσματα, άλλοτε συγκεχυμένα, άλλοτε αντιφατικά, αλλά η τέχνη στο τέλος ίσως να θέλει να εκφράσει εκτός από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, τον ίδιο τον κόσμο, και μια συλλογική κατάσταση που περιβάλλει και περιλαμβάνει όλους.

Diakosmisi pinakes Interior Design - athens spiti milo Interior Design - athens spiti digital art Interior Design - athens spiti digital art 1 Interior Design - athens spiti digital art 2 Interior Design - athens spiti digital art 4 Interior Design - athens spiti digital art 5 Interior Design - athens spiti digital art 6 Interior Design - athens spiti digital art 6 Interior Design - athens spiti digital art 7 Interior Design - athens spiti digital art 8Interior Design - athens spiti digital art 9Interior Design - athens spiti digital art 10Interior Design - athens spiti digital art 11Interior Design - athens spiti digital art 12Interior Design - athens spiti digital art 13Interior Design - athens spiti digital art 14Interior Design - athens spiti digital art 15Interior Design - athens spiti digital art 16Interior Design - athens spiti digital art 17Interior Design - athens spiti digital art 18Interior Design - athens spiti digital art 19Interior Design - athens spiti digital art 20 Interior Design - athens spiti digital art 21 Interior Design - athens spiti digital art 22 Interior Design - athens spiti digital art 23 Interior Design - athens spiti digital art 24 Interior Design - athens spiti digital art 25 Interior Design - athens spiti digital art 26 Interior Design - athens spiti digital art 27 Interior Design - athens spiti digital art 28 Interior Design - athens spiti digital art 29Interior Design - athens spiti digital art 30Interior Designer zwgrafiki xalandri Interior Designers spiti Interior Design - Etaireia artInterior Design - pinakes kolonaki  Pinakes Kallitexnes Design Top zwgrafoi - Interior Design Milo Lila art - Interior Design Erga texnis gia to spiti- Interior DesignLilian Milo pinakes chalandriLilian Milo art pinakes xalandriLilian Milo art - Interior Design pinakes zografikis athina - Interior Design Erga texnis - epipla pinakes zwgrafikis - Interior Design Pinakes zografikis


Resaikos

Έπιπλα με Ιταλικό Στυλ και Φινέτσα

Στην Athens Spiti συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους για τη διακόσμηση του χώρου σας. Έτσι, λοιπόν, προτείνουμε την εταιρεία Resaikos, μια εταιρεία που συνδυάζει λιτότητα και κομψότητα.

Interior Design - kifissia epiplo Interior Design - xalandri Interior Design - chalandri Interior Design - athens spiti resaikos Interior Designer xalandri Interior Designers spiti Interior Design - Etaireia epiplonInterior Design - Resaikos epipla  Epipla Resaikos Interior Design Resaikos - Interior Design Xalandri Epipla resaikos - Interior Design Resaikos xalandri magazi - Interior DesignInterior Design - resaikos chalandriInterior Design - Epipla sto xalandriResaikos ITALIAN LIVING - Interior Design Resaikos italika epipla - Interior Design Interior Design - italika epipla italian epiplo - Interior Design Interior Design apo resaikoInterior Design - epipla chalandriInterior Design - epiplaInterior Design - diakosmisi spitiou Interior Design - diakosmisi resaikos Interior Design - travasaros resaikos Interior Design - kalytera epipla Interior Design - epipla kifisia
Καλέστε μας!