Πισίνες Αθήνα

Πισίνες Αθήνα – Πισίνα Athens Spiti – Κατασκευές και Ανακαινίσεις Πισίνας

πισινες αθηνα

Οι πισίνες Αθήνα από την Athens Spiti κοσμούν πολλές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media!

Η πισίνα είναι πολυτέλεια.

Αλλά είναι και απόλαυση και σημάδι ευημερίας. Και φυσικά αποτελεί ένδειξη ομορφιάς.

Εκτός από τη λειτουργικότητά της, αναβαθμίζει την ποιότητα του σπιτιού σας, του ξενοδοχείου σας ή του κτιρίου σας. Το συνεργείο μας είναι έμπειρο στην κατασκευή, αλλά και στην ανακατασκευή πισίνων.

Σας παρέχουμε τρεις βασικές δυνατότητες κατασκευής πισίνας, ανάλογα με την προτίμηση και την οικονομική σας επένδυση στις οικοδομικές εργασίες.

1. Προκάτ Πισίνα – Εύκολη Κατασκευή

Η πρώτη δυνατότητα στις πισίνες Αθήνα είναι η προκάτ πισίνα. Είναι μια εύκολη και γρήγορη κατασκευή που μειώνει σημαντικά το οικονομικό κόστος κατασκευής της πισίνας. Χρησιμοποιείται λιγότερος όγκος οπλισμένου σκυροδέματος με αποτέλεσμα να είναι οικονομικότερη. Επίσης, για μικρής επιφάνειας πισίνες μπορεί να βγει πολεοδομική άδεια μικρής κλίμακας, η οποία είναι πολύ οικονομικότερη από την άδεια της κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα.

2. Πισίνα Skimmer – Εφαρμογή Κυρίως σε Μικρούς Χώρους

πισίνες Αθήνα

Η δεύτερη δυνατότητα είναι η πισίνα Skimmer. Τα Skimmer είναι οι απορροφητήρες νερού που τοποθετούνται περίπου 7 εκατοστά κάτω από το ύψος της επιφάνειας της πισίνας. Έτσι επιτυγχάνεται η αποφυγή της υπερχείλισης και η λειτουργία της ανακυκλοφορίας του νερού.

Οι πισίνες Skimmer φυσικά είναι οικονομικότερες σε σχέση με εκείνες με υπερχείλιση. Ο λόγος είναι, επειδή δε χρειάζεται να κατασκευάσουμε περιμετρικό ή πλευρικό κανάλι υπερχείλισης περιμετρικά της πισίνας. Επίσης, δεν απαιτείται ένας επιπλέον χώρος νερού που λέγεται δεξαμενή υπερχείλισης και είναι απαραίτητος για την λειτουργία της πισίνας με υπερχείλιση. Λόγω αποφυγής όλων αυτών των κατασκευών, αποτέλεσμα να έχουμε 20% έως και 30% διαφορά στο τελικό κοστολόγιο της πισίνας μας. Η πισίνα με skimmer είναι ιδανική κατασκευή για μικρούς σχετικά χώρους.

3. Πισίνες Αθήνα με Περιμετρικό Κανάλι Υπερχείλισης – Απίστευτο αισθητικό αποτέλεσμα

πισινα

Η τρίτη δυνατότητα είναι οι πισίνες με περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης ή με πλευρικό κανάλι καταρράκτη.

Αυτή εκ των πραγμάτων είναι αισθητικά η καλύτερη δυνατή επιλογή. Με την περιμετρική υπερχείλιση η πισίνα φαίνεται μεγαλύτερη σε μέγεθος και πιο εντυπωσιακή. Ειδικά η κατασκευή πλευρικού καταρράκτη υπερχείλισης αποτελεί την ομορφότερη επιλογή για πισίνες που είναι δίπλα στη θάλασσα και έχουν καθαρό ορίζοντα στο μάτι.

Πολυτελείς Πισίνες – Επενδύστε στο Αισθητικό Αποτέλεσμα

Το αισθητικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι ανεπανάληπτο και συνεισφέρει σημαντικά στην πώληση σπιτιών και Real Estate. Δημιουργείται η αίσθηση ότι το νερό της πισίνας ενώνεται με τη θάλασσα. Ο λουόμενος νιώθει να ταξιδεύει στο άπειρο του ορίζοντα. Πολλές βίλες στα βόρεια προάστια, αλλά και στα νότια προάστια, όπως και στη Μύκονο φέρουν την υπογραφή της Athens Spiti οικοδομικές εργασίες Αθήνα – Mykonos services. Είτε θέλετε προσφορά για πισίνα είτε μονώσεις Αθήνα , καλέστε μας.